Vacature rupskraanmachinist

Per direct hebben wij plaats voor een kraanmachinist voor één van onze rups graafmachines.

De machinist die wij zoeken heeft al enige jaren ervaring en is in staat zijn werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Kandidaten dienen in het bezit te zijn van een machinistendiploma, een VCA diploma verdient de voorkeur maar dat is geen must. Heb je evenwel geen ervaring en ontbreekt het machinistendiploma dan is het absoluut onnodig te reageren.

Hoewel ons bedrijf gevestigd is in Terneuzen spelen onze werkzaamheden zich veelal niet rondom de deur af. Dit betekent niet meer of minder dan dat onze nieuwe collega er rekening mee moet houden dat hij (of zij) regelmatig een stukje moet reizen alvorens met werken aangevangen kan worden. Vindt jij dit laatste geen enkel probleem en maak jij graag deel uit van een enthousiast team dan ben je bij ons helemaal op de juiste plek.

Wat kunnen wij jou bieden...

Zeer diverse werkzaamheden tegen een interessante vergoeding en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheid tot het volgen van interne en/of externe cursussen, een prettige en informele werksfeer terwijl we de collega’s kunnen omschrijven als een vakkundige en betrokken club.

Spreekt bovenstaande informatie je aan, aarzel dan niet te reageren via email naar sollicitatie@gsned.com t.a.v. Michael de Nijs of telefonisch op gsm nummer 0618 013 412

Misschien ook interessant

Bekijk hieronder een greep uit onze andere berichten

 • Bedrijfssluiting tijdens feestdagen

  In verband met de feestdagen is ons bedrijfsbureau tijdelijk gesloten van maandag 23 december 2019 tot en met vrijdag 3 januari 2020. Vanaf maandag 6 januari 2020 staan wij weer volledig tot uw beschikking.
  Voor dringende zaken mag u contact opnemen met Michael de Nijs ( +31 618 013 412).

  Directie en medewerkers van BMNED wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2020!

 • Nieuwe website online!

  Met trots presenteren wij u onze nieuwe website. Een nieuwe mijlpaal binnen onze organisatie. Omdat tijd en ontwikkelingen niet stilstaan is onze nieuwe website weer helemaal van deze tijd en geschikt voor alle media. In samenwerking met Studio iBiZZ hebben wij deze site tot stand kunnen brengen, evenals de sites van GSNED en APTS.

  Naast nieuws en een selectie van onze projecten vindt u een overzicht van ons materieel en de diensten die wij aanbieden. Gaandeweg zullen wij meer toevoegen. De nieuwe site zal misschien even wennen zijn, maar is visueel aantrekkelijker dan de voorganger en een stuk gebruiksvriendelijker.

 • Bedrijfssluiting tijdens feestdagen

  In verband met de feestdagen is ons bedrijfsbureau tijdelijk gesloten van maandag 24 december 2018 tot en met vrijdag 4 januari 2019. Vanaf maandag 7 januari 2019 staan wij weer volledig tot uw beschikking. Voor dringende zaken mag u altijd contact opnemen met Michael de Nijs ( +31 618 013 412).

  Management en personeel van GSNED / BMNED wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2019!