Trots op onze gerealiseerde projecten

Hieronder een selectie van enkele van onze projecten. Voor ons volledige dienstenpakket mag u ons altijd contacteren.

Vind projecten bij u in de buurt

 • Sluiswachter Terneuzen

  Wonen aan het water is én blijft bijzonder. De aantrekkingskracht van het water is groot. Heerlijk vanuit je luie stoel over de havens te turen met een uitzicht wat letterlijk iedere dag weer anders is. Een levend schilderij waar je nooit op uitgekeken raakt. De Sluiswachter is direct gelegen aan de handelshaven van Terneuzen en biedt derhalve een fantastisch uitzicht over de haven, het sluizencomplex van Terneuzen en zelfs over de Westerschelde. Het nieuwe complex De Sluiswachter zal ruimte bieden aan 46 koop- en huurappartementen in diverse types appartementen in verschillende afmetingen. Daarnaast komen er verschillende winkels in het complex.

  Meer
 • Bouwput in primaire waterkering: Twinpalenwand i.c.m. onderwaterbeton

  In Cadzand-Bad wordt een volledig onderkelderde uitbreiding van Strandhotel Cadzand-Bad gerealiseerd. Het project is gelegen aan de Noordzeekust in de aldaar aanwezige primaire waterkering. De onderkeldering, bestaande uit 3 volledige bouwlagen, is gerealiseerd in een geheel gesloten bouwkuip. De uitbreiding is in handen van Aannemersbedrijf Van der Poel bv (hoofdaannemer) en Funderingstechnieken Verstraeten bv (onderaannemer funderingswerken en bouwkuip). Het ontwerp van de bouwput incl. het gewapend onderwaterbeton is gerealiseerd door BMNED uit Terneuzen.

  Meer
 • Strand East, London

  Nabij het Olympisch Park in Oost Londen wordt door LandProp, onderdeel Inter Ikea Group, het omvangrijke project ‘Strand East’ gerealiseerd. Als een van de eerste bedrijven is een dochterbedrijf van IKEA namelijk bezig een complete wijk te bouwen, helemaal volgens de IKEA-filosofie; betaalbaar, op gezinnen gericht, simpel en degelijk.

  LandProp investeert in onroerend goed en is een bedrijfstak van Inter-IKEA Group, het bedrijf dat het intellectuele eigendom van IKEA en de enorme winst van IKEA beheert. LandProp heeft een dertigtal projecten lopen in o.a. Denemarken, Zweden, Polen en Duitsland. Maar niets is zo omvangrijk als Strand East, een project waarbij LandProp een oud havengebied waar voornamelijk oude loodsen en roestende machines stonden, weer nieuw leven in blaast door een complete wijk te bouwen.

  Meer
 • Kanaaldok B3 BASF Antwerpen

  Kanaaldok B3 (250 meter breed en 11 meter diep en 81,29 ha) behoort tot chemiereus BASF Antwerpen, het grootste geïntegreerde chemische productiecentrum van België en het tweede grootste belangrijkste productieplatform van de BASF-groep wereldwijd. Het Kanaaldok B3 beschikt over aansluitingen voor tankschepen voor laden en lossen middels landkranen. Daarnaast zijn er aansluitingen voor chloor- en zwavelpijpen. In het westelijk gerichte BASF-insteekdok zijn verplaatsbare zakkenladers en laadbuizen voor stortgoederen. 

  Meer
 • BioTfeuL project Duinkerke

  Het BioTfuel-project is in 2009 in het leven geroepen door Axens, IFP Energies Nouvelles, French Alternative Energies and Atomic Energy Commission (CEA), Avril, ThyssenKrupp Industrial Solutions en Total met als doel technologieën te valideren en te verbeteren en een volledige productieketen tot stand te brengen voor tweede-generatie biodiesel en biokerosine vervaardigd uit stro, bosafval en gewassen. 

  Meer