Vacature beton- / staalconstructeur

Als groeiend en internationaal opererend ingenieursbureau zijn wij dringend op zoek naar een beton-/ staalconstructeur. In deze functie maak je het ene moment berekeningen voor een staalconstructie, de volgende dag werk je aan een betonfundering. Kortom, een erg afwisselende baan met werkzaamheden die voornamelijk betrekking hebben op industriële en civiele constructies.

Als constructeur heb je voldoende opleidingsniveau, kennis en ervaring om volledig zelfstandig staal- en betonconstructies te ontwerpen en uit te werken tot een definitief ontwerp wat voldoet aan alle geldende normen, de Eurocode systematiek is jou zeker niet vreemd. Je hebt kennis en ervaring met 3D teken- en rekensoftware waaronder Autocad, Tekla en RFEM.

Jouw toekomstige collega’s zijn dringend op zoek naar jou en je gedrevenheid. Twijfel niet langer en maak direct een afspraak zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. We worden het vast wel eens over het dienstverband en de bijbehorende arbeidsvoorwaarden, hopelijk kunnen we dan snel samen nieuwe uitdagingen aangaan.