Vacature Beton- / Staalconstructeur

Als groeiend en internationaal opererend ingenieursbureau zijn wij dringend op zoek naar een beton-/ staalconstructeur.

In deze functie maak je het ene moment berekeningen voor een staalconstructie, de volgende dag werk je aan een betonfundering. Kortom, een erg afwisselende baan met werkzaamheden die voornamelijk betrekking hebben op industriële en civiele constructies.

Als constructeur heb je voldoende opleidingsniveau, kennis en ervaring om volledig zelfstandig staal- en betonconstructies te ontwerpen en uit te werken tot een definitief ontwerp wat voldoet aan alle geldende normen, de Eurocode systematiek is jou zeker niet vreemd. Je hebt kennis en ervaring met 3D teken- en rekensoftware waaronder Autocad, Tekla en RFEM.

Jouw toekomstige collega’s zijn dringend op zoek naar jou en je gedrevenheid. Twijfel niet langer en maak direct een afspraak zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. We worden het vast wel eens over het dienstverband en de bijbehorende arbeidsvoorwaarden, hopelijk kunnen we dan snel samen nieuwe uitdagingen aangaan.

Solliciteer direct

Max. 10,00MB
Max. 10,00MB

Misschien ook interessant

Bekijk hieronder een greep uit onze andere berichten

  • Bedrijfssluiting tijdens de feestdagen

    In verband met de feestdagen is ons bedrijfsbureau tijdelijk gesloten van maandag 26 december 2022 tot en met vrijdag 6 januari 2023. 
    Vanaf maandag 9 januari 2023 staan wij weer volledig tot uw beschikking.
    Voor dringende zaken mag u contact opnemen met Michael de Nijs ( +31 618 013 412).

    Directie en medewerkers van BMNED wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2023!

  • Nieuwe website online!

    Met trots presenteren wij u onze nieuwe website. Een nieuwe mijlpaal binnen onze organisatie. Omdat tijd en ontwikkelingen niet stilstaan is onze nieuwe website weer helemaal van deze tijd en geschikt voor alle media. In samenwerking met Studio iBiZZ hebben wij deze site tot stand kunnen brengen, evenals de sites van GSNED en APTS.

    Naast nieuws en een selectie van onze projecten vindt u een overzicht van ons materieel en de diensten die wij aanbieden. Gaandeweg zullen wij meer toevoegen. De nieuwe site zal misschien even wennen zijn, maar is visueel aantrekkelijker dan de voorganger en een stuk gebruiksvriendelijker.